Hoppa över navigation

Svininfluensan är som Peter och Vargen.Nu har media gastat varg sedan i april,det minns jag tydligt för då var jag höggravid och blev lite skraj till en början.
Nu bara skiter jag i det.Rädsla kan inte döda dig,det är bara en känsla.Så länge man iakttagit normal försiktighet kan man inget mer göra.

Så tvätta händerna lite oftare än annars,undvik onödiga folksamlingar och nöjesvandringar på shoppingcenter(bra för plånboken också)och tvätta/sprita händerna efter besöket på stormarknaden.Kundvagnar lär vara riktiga smitthärdar.
Mitt förslag är att media och läkemedelsföretagen som uppenbarligen kliat varandra på ryggen sedan i våras donerar en slant av alla pengar de tjänat på att skrämma upp folk till sjukvården som kompensation för det onödiga merarbete de orsakar den och som kostar för dem som verkligen behöver akut vård.
Jag tycker mig absurt nog nästan ana en gnutta pervers förtjusning hos media varje gång de får rapportera något riktigt otäckt om svininfluensan.
Jag hoppas verkligen jag har fel!
Och så kräver jag att vi får veta hur många som blir ”svårt sjuka” ett vanligt influensaår.Bara för att väga upp den här hysterin.

Korten på bordet alltså.Hur många blir svårt sjuka och/eller dör av ”vanlig” influensa?Vill ni inte säga det?Skulle inte förvåna mig,då blir ju de svarta rubrikerna inte fullt så slagkraftiga längre.
Använd förnuftet och sluta vara rädda för allting.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: