Hoppa över navigation

apoteket
Apoteket har börjat sälja sexleksaker.För kvinnor.Inte män.Inte en enda lösvagina så långt ögat når här alltså och det är möjligt att jag är en av de få som undrar varför.

De är strömlinjeformade,bostadsrättsanpassade och ser ut att vara designade av åttiotalsretarderade designmärket Alessi om någon minns deras produkter.Man ser liksom inte vad det ska föreställa fast man vet det.De ser rent av ut som sådana där gnisttändare min mamma använde till gasspisen i lägenheten i Johanneberg i Göteborg vi bodde i när jag var barn någon gång på åttiotalet-slimmade,befriade från sitt råa naturella utseende med ådror och kulformade bihang.De påminner något om förtjockade blomstänglar eller icke utslagna pioner,och hoppsan,till och med det lät porrigt.Men man vet ju vad det ska vara för något förstås,annars vore det ju inget kul.
Man ska kunna gå hem med dem i en tunn plastpåse i handen utan att behöva rulla en tidning runt dem i påsen.In lust we trust.Lite raunchy men ändå rumsrent.Fräckt på ett godkänt vis,utan skuldkänslor.

Sexleksaker för kvinnor ja.Politiskt korrekt.Knipkulor som barnmorskan rekommenderar finns också,de som sägs intensifiera orgasmerandet när man fött barn.Strama upp de nedre regionerna när man passerat trettio och redan hunnit klämma ut ett par stycken.
Det är jättefint och hedervärt att apoteket säljer sexlleksaker,människor behöver sex.Men,frågar jag mig,var finns lösvaginorna?Penispumparna?
Har inte män behov av sex?

Intressant fråga.Alltså inte om män har ett sexuellt behov eller inte utan varför lösvaginor inte säljs.
Jag misstänker att de förpassats till porren,det fula,smutsiga och förbjudnas domäner.Det icke-politiskt korrekta.Män är ju sexmonster,alltså ska de inte uppmuntras.Är det så apoteket tänker när de lanserar rosa,vågformade dildos och geishakulor?Eller tycker de helt enkelt att män inte behöver någon hjälp på traven?Att de klarar sig så bra utan hjälpmedel?
Kanske.Men varför skulle jag som kvinna då behöva det?Fundera på det!

(för den som undrar över uttrycket bostadsrättsanpassad,uppfunnet av Mr Neurotica73,så betyder det fräscht,rätt och politiskt korrekt,något som alltså är smakmässigt säkert och oriskabelt för den som vill vara rätt utan att sticka ut för mycket och slippa riskera att framstå som kufig.Lagom rebelliskt och djupt för välanpassade vuxna.Exempel på musik som är bostadsrättsanpassad är Bo Kaspers orkester och Kent.)

Annonser

One Comment

  1. Hmmm… – Om det här med wårt sedan ca 6000 år tillbaka präglade beteendet som sexuella varelser i kött – och då särskilt kvinnoförtrycket – för att ej säga kvinnoförnedringen härvidlag har jag ordat en del om på
    http://josefboberg.wordpress.com/2007/12/09/haxprocesser-da-och-nu


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: