Hoppa över navigation

Äntligen blir det slut på skrevkliandet,åtminstone i Italien.Det sägs enligt folktron avvärja olycka för män att krafsa på pungkulorna om en likbil far förbi.Ja,tror jag det.De onda andarna flyr väl all världens väg av vämjelse.
Det är skönt när folk låter bli att pilla näsan,klia kulorna och baken offentligt.Ska det till vite så må det vara hänt!

Vissa människor gör mig i förbigående sagt riktigt förbannad,ungefär som You tube-legenden Burger the mad cat när han sitter i sin bur.Jag förstår honom:

Jag får nog göra uppehåll från allt tidningsläsande och TV-nyhetstittande ett tag.När man inser att det tillexempel på fullt allvar finns folk som tror att 9/11 var en konspiration iscensatt för att slippa betala underhåll för byggnaderna och istället riva dem på billigast möjliga sätt så är det bäst för blodtrycket.Eller är kanske verkligen världen så ond?Okej,time out.

Annonser

One Comment

  1. Det går inte att negligera faktumet att herr Silverstein blir stormrik på händelsen och får en toppmodern skyskrapa på köpet.


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: