Hoppa över navigation

Snubblade över en artikel om modern asatro fast jag egentligen borde nyttjat natten som är över efter julstädande,välta granar och bullbak till sömn.Men eftersom det fortfarande finns vakna barn i huset blev det nu annorlunda.
På grund av att mannen vid namn Per i artikeln uttrycker att han tror på hustomtar drar vissa kristna bloggare genast paralleller till barns tomtetro.Givetvis.
En oerhört billig poäng förstås.Världens mest sålda och lästa sagobok är ju som alla vet bibeln,så man ska inte kasta sten i glashus.
Och jag passar på att återge ett citat från Bo Balderssons kriminalroman Statsrådets fall:”Religion är som modern konst.Oftast får man vänta tills man är död för att få veta om man satsade på rätt religion eller rätt konstnär”.

Hursomhelst,den här mannen verkar ha funnit magin i sitt liv och det önskar jag honom lycka till med.Jag tycker inte den som tror på helveten,änglar och demoner ska göra sig löjlig över att en man råkar tro att det bor en tomte i hans lägenhet.Mer magi åt folket!

Vad far det förresten i folk vid jul?Är det skinkan och sockret som ger märkliga reaktioner på totalt harmlösa saker eller alternativt berövar en del den lilla humor de har kvar?
Upprörda medborgare har ringt ner NK i Stockholm för att deras julskylt fått spel och nu föreställde en kanin som tillfredställde sig med en dildo.Är det små pryda tanter med pälsmössa och muff som fördriver tiden med att hitta sexchocker överallt?Nej,det är nog samma gubbar som anmäler åsynen av ett par kvinnobröst.
Ha nu en riktigt god jul!

Annonser

One Comment

  1. Merry Christmas from Poland!
    Wesołych Świąt!


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: